Ingrediënten:
700 gram (gemiddeld rijpe) bananen
200 gram perziken uit blik
400 gram vers geperst sinaasappelsap
15 gram citroensap
Bereiding:
Schil de bananen, snij 400 gram in plakjes en doe deze in een plastic broodzakje.
Snij ook 200 gram perzik in blokjes. En doe deze blokjes eveneens in een plastic broodzakje.
Leg deze zakjes, een beetje platgedrukt zodat ze snel koud worden, ruim een uurtje in de diepvries.
Doe ze als ze goed koud zijn in de blender, schenk het sinaasappelsap en het citroensap erbij en mix het in de blender tot een mooie smoothy.
Deze smoothy kan ook met de staafmier gemaakt worden, doe alles dan in een ruime hoge kom en maak er vervolgens met de staafmixer een mooie smoothy van.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie Kj |
Energie Kcal |
Eiwit |
Koolhydraat |
Vet |
Vezels |
Water |
897 |
212 |
2,7 |
43,0 |
0,6 |
4,6 |
303 |